7 TAHUN PENANTIAN!!

Assalamualaikum wbt..

    7 TAHUN PENANTIAN??? Apakah apakah apakah??? kejap2, nak story mory mory la ni..sabaq nah.. Sebelum tu cik aya nak tanya pendapat korang korang dan korang yang sedang baca entry nih..

  "Apa yang akan korang lakukan apabila korang suka sangat sangat sangat dekat someone?? korang akan luahkan segala isi2 hati orrrrrrrrrrrrrrrrrr diam ja?"

   ahhhhoiiiii..parah nih, okey cik aya start nah.. cik aya sekarang ni umur  17 tahun, muda g (bajet muda la sangat en :p) cik aya minat dekat some1 nih dari darjah 4 lagi, okey lepas dah abes sekolah kanak2 tu, cik aya masuk sekolah menengah, last2 jumpak lagi ngan mamat nih..Tp x sama kelas pun :-(

  Aya sekolah situ sampai lah sekarang, kami x pernah cakap pun even dlm fb skalipun..okey.. tp tp tpppppp, mamat ni ramai peminat lah *jeles* tp xpa, walaupun jeles tetap ku tahan perasan nih..

  Tepat jam 12 tgh mlm, 6/8/2012, time birthday cik aya, aya doa walaupun aya x dapat cakap ngan dia face 2 face sekalipun, bagi la aya dapat cakap ngn dia dlm mimpi, tp bukan aya doa tu ja, ada g...

  Alhamdulillah, dia org 1st yang muncul dalam mimpi tu (syok sat) hehehee.. tapi kannnnnnnn, dlm mimpi tu, dia mcm nak cakap ngn aya, tapi setiap kali dia nk cakap ja, pasti ada orang lain yang menyampuk..ok fine!  xda rezeki..

   Yang sedihnya, tinggal lagi 4 bulan ja nk study kat sekolah tu, lepas ni dah xley tengok dia dia..sob sob sobbbb.. uhukuhukuhukkkk..peritnya, kadang2 rasa macam bertepuk sebelah tangan la pulak...cik aya nak tapi xmau (sure korang x paham kan) okey maksud cik aya... xpa lah.. malu sih nk cita2 kat korang.. apa2 pun 7 TAHUN penantian ini, rasanya hanya bertepuk sebelah tangan.. :)
Penat tau menaip!! komen sikit!

2 comments:

  1. weh apesal aq tak penah tau pon nih?

    ReplyDelete
  2. hohoooo... malu aih nk cita kat hang..hehe

    ReplyDelete